SQLSaturday is a free training event for Microsoft Data Platform professionals and those wanting to learn about SQL Server, Business Intelligence and Analytics. This event will be held on Mar 18 2017 at Univerzitet Singidunum, Kumodraška 261, Beograd, Belgrade, Belgrade, 11000, Serbia

  Register Now!

Welcome to Belgrade

- the home of SQL Server -

 

Dobrodošli na SQLSaturday #601 - Beograd 2017!

 

Zadovoljstvo nam je što možemo da vas pozovemo da nam se pridružite na još jednom SQLSaturday događaju u Beogradu koji će biti održan 18. marta 2017. SQL Saturday je jednodnevni događaj namenjen prvenstveno stručnjacima koji se profesionalno bave SQL Server-om ali i onima koji tek planiraju ili su već počeli da uče o SQL Server-u. Prisustvo događaju je besplatno i svi troškovi organizacije su pokriveni donacijama i sponzorstvima. Molimo vas da se blagovremeno prijavite pošto je broj mesta ograničen ali i da obavestite svoje kolege i prijatelje o ovom događaju.

Welcome to SQLSaturday #601 - Belgrade 2017!

We are pleased to invite you to join us for another SQLSaturday event in Belgrade that will be organized on March 18th 2017. SQLSaturday is a training event for SQL Server professionals and those wanting to learn about SQL Server. Admittance to this event is free, all costs are covered by donations and sponsorships. Please register soon as seating is limited, and let friends and colleagues know about the event.


Event Location

Contact the Organizer

Click here to view the event XML feed.

SQLSaturday