Schedule

Schedule


Here is our schedule for the upcoming event. We've done our best to provide a good mix of topics and skill levels, we hope you'll find something of interest throughout the day. Our thanks to the speakers listed below for volunteering their time, we couldn't do it without them. If there are schedule changes we will make them here as they happen. We encourage you to check back a few days before the event just in case we have had to move one of your favorite sessions.

BA
BI
Cloud
DBA
DEV
Other
Sponsor

Schedule is subject to change.

Saturday, Sep 9, 2017 Conference Schedule

Room CromwellFairfaxLambertHortonDevereuxGell
Registration (30 minutes)
08:30 AM - 09:30 AM

Welcome and Keynote (30 minutes)
10:00 AM - 11:00 AM
Break (15 mins)
11:15 AM - 12:15 PM
Break and switch to lunch time sessions (15 mins)
12:30 PM - 01:00 PM

Switch sponsor sessions (10 mins)
01:10 PM - 01:40 PM

Break and switch from lunch sessions (5 mins)
01:45 PM - 02:45 PM
Break (15 mins)
03:00 PM - 04:00 PM
Break (10 mins)
04:10 PM - 05:10 PM

Sponsor Prize Draw (20 mins)
Post event drinks! (30 mins)

Export To PDF

Back to Top
cage-aids
cage-aids
cage-aids
cage-aids