Schedule

Schedule


Here is our schedule for the upcoming event. We've done our best to provide a good mix of topics and skill levels, we hope you'll find something of interest throughout the day. Our thanks to the speakers listed below for volunteering their time, we couldn't do it without them. If there are schedule changes we will make them here as they happen. We encourage you to check back a few days before the event just in case we have had to move one of your favorite sessions.

Analytics and Visualization
Application & Database Development
BI Information Delivery
BI Platform Architecture, Development & Administration
Cloud Application Development & Deployment
Enterprise Database Administration & Deployment
Information Delivery
Professional Development
Strategy and Architecture
Other

Schedule is subject to change.

Saturday, Jun 10, 2017 Conference Schedule

Room #1 VDMS - Verizon (120) #2 VDMS - Pure Storage (30) #3 VDMS - AWS (30) #4 MTC - Microsoft (80) #5 MTC - VMware (60) #6 MTC - Tintri (30) #7 MTC - Wardy (20)
08:00 AM - 08:15 AM Registration and quick breakfast @ VDMS venue
08:15 AM - 08:30 AM Keynote by Steve Jones @ VDMS venue
08:30 AM - 09:30 AM
09:30 AM - 09:45 AM Refreshment Break (15 minutes)
09:45 AM - 10:45 AM
10:45 AM - 11:00 AM Refreshment Break (15 minutes)
11:00 AM - 12:00 PM

Are You Optimistic About Concurrency?

Kalen Delaney

90 minutes

Level: Intermediate

12:00 PM - 12:30 PM

12:30 PM - 01:00 PM Grab your lunch break (30 minutes)
01:00 PM - 02:00 PM
02:00 PM - 02:15 PM Refreshment Break (15 minutes)
02:15 PM - 03:15 PM
03:15 PM - 03:30 PM Refreshment Break (15 minutes)
03:30 PM - 04:30 PM
04:30 PM - 04:45 PM Refreshment Break (15 minutes)
04:45 PM - 05:45 PM
05:45 PM - 06:15 PM Vendor Showcase/Sponsor Raffle (30 minutes)
06:15 PM - 09:30 PM After party @ TBD

Export To PDF

Back to Top
cage-aids
cage-aids
cage-aids
cage-aids