Schedule

Business Intelligence and Analytics Platforms
Cloud Infrastructure (SaaS, PaaS, IaaS, DRaaS)
Database Administration, Performance Tuning Optimization, and DevOps
Database and Application Development
Professional Development

Schedule is subject to change.

Saturday, Jun 9, 2018 Conference Schedule

Room #233 - VMware #234 - Microsoft #235 - Pure Storage #237 - LevelEDU #239 - Rubrik #242 - Quest #246 - DELL/EMC #248 - DesignMind #249 - AWS Marketplace
08:30 AM - 09:00 AM Registration and breakfast (30 min.)
09:00 AM - 10:15 AM

SSIS Basics

Brodie Brickey

Level: Beginner

10:15 AM - 10:45 AM Break sponsored (30 min.)
10:45 AM - 12:00 PM

The Magic of SSISDB

Elaena Bakman

Level: Intermediate

12:00 PM - 12:45 PM Lunch Break (45 min.)
12:45 PM - 01:45 PM
01:45 PM - 02:00 PM Break (15 min.)
02:00 PM - 03:15 PM
03:15 PM - 03:45 PM Break (30 min.)
03:45 PM - 05:00 PM
05:00 PM - 05:30 PM Raffle (30 min.)

Export To PDF

Back to Top cage-aids
cage-aids
cage-aids
cage-aids