Schedule

Data Presentation, Visualization, and Analytics
Database Administration and Development
Professional Development and Personal Branding
Private and Public Cloud Architecture and Infrastructure

Schedule is subject to change.

Saturday, Jun 15, 2019 Conference Schedule

Room #233 - CozyRoc #234 - Microsoft #235 - AWS #237 - SolidQ #239 - MelissaData #242 - Attunix #246 - VMware #248 - DatAvail #249 - WhereScape (recorded)
08:00 AM - 08:30 AM Registration and breakfast (30 min.)
08:30 AM - 09:30 AM

SSIS Basics

Brodie Brickey

Level: Beginner

09:30 AM - 10:00 AM Break - refresh yourself, network, take pictures at photo booth, visit sponsors, attend Microsoft and AWS Data Clinics (30 min.)
10:00 AM - 11:00 AM
11:00 AM - 11:30 AM Break - refresh yourself, network, take pictures at photo booth, visit sponsors, attend Microsoft and AWS Data Clinics (30 min.)
11:30 AM - 12:30 PM
12:30 PM - 01:00 PM Lunch Break - Grab Box Lunch and Catch a Lunch Session (30 min.)
01:00 PM - 02:00 PM

SQL on Linux

JP Chen

Level: Beginner

02:00 PM - 02:30 PM Break - refresh yourself, network, take pictures at photo booth, visit sponsors, attend Microsoft and AWS Data Clinics (30 min.)
02:30 PM - 03:30 PM
03:30 PM - 04:00 PM Break - refresh yourself, network, take pictures at photo booth, visit sponsors, attend Microsoft and AWS Data Clinics (30 min.)
04:00 PM - 05:00 PM

Wacky DAX

Philip Seamark

Level: Intermediate

05:00 PM - 05:15 PM Raffle (15 min.)
06:00 PM - 09:00 PM After Party at SOL Mexican Cucina (sponsored by NACOD)

Export To PDF

Back to Top cage-aids
cage-aids
cage-aids
cage-aids